ΑΘΗΝΑ- Ένα premium bar στα πόδια σας | ATHENS- A premium bar right at hand

ΑΘΗΝΑ
Ένα premium bar στα πόδια σας
Μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία, βγαλμένη από τα shakers ταλαντούχων mixologists.

ATHENS
A premium bar right at hand
Explore new and exciting flavors, or stick with well-executed classics.

By: Νένa Δημητρίου/ Nena Dimitriou
© DIMITRIS VLAIKOS

(Πρώτη δημοσίευση/ First published: Domotelling magazine #2)



Χαλαρώστε με premium αλκοόλ και κοκτέιλ στους φροντισμένους χώρους των in-house μπαρ, σαν να είχατε βγει στο αγαπημένο σας στέκι. Ο διακεκριμένος bartender Γιάννης Κέδες έχει επιμεληθεί μια εμπνευσμένη λίστα γεύσεων και αρωμάτων στο Kastri Bistro
(ξενοδοχείο Domotel Kastri), ιδανική για κάθε φιλοξενούμενο και κάθε περίσταση. Με φρούτα, μοριακά υλικά και σύγχρονες τεχνικές ετοιμάζονται γευστικά, κλασικά και signature κοκτέιλ.

Συνδυασμοί όπως το τζιν με μήλο και δυόσμο, η βότκα με καρύδα και φρούτα του πάθους ή η τεκίλα με την καυτερή πιπεριά θα εξιτάρουν τον ουρανίσκο σας.

Δροσερά, πικάντικα, γλυκόξινα ή amaro (πικρά), όλη η παλέτα των γεύσεων βρίσκεται στο ποτήρι. Εκτός από τα κοκτέιλ της λίστας, κάποια εμβληματικά ποτά είναι διαθέσιμα σε αυθεντικές εκτελέσεις για όσους παραμένουν λάτρεις των ιστορικών συνταγών, κοκτέιλ-σύμβολα που έβαλαν τις βάσεις για την εξέλιξη της μιξολογίας, όπως το Dry martini ή το Americano. Από το bar Kastri Bistro και το premium bar Point Nord στο Domotel Kastri μέχρι τα city hotels στη Θεσσαλονίκη, στον Βόλο και στην Καρδίτσα, αλλά και τα resorts στα Σύβοτα και στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο, είναι σίγουρο ότι θα ευχαριστηθείτε το πρώτο ή το τελευταίο ποτήρι της ημέρας.



Relaxing with a drink of premium liquor or a cocktail at Domotel hotels’ smart and stylish in-house bars is a lot like going out to your favorite watering hole back home.

At Kastri Bistro in Domotel Kastri, award-winning bartender Yannis Kedes has designed a menu of fragrant and flavorsome libations to suit the temperament of every guest and the tone of any occasion. Using a cornucopia of fresh ingredients, molecular technology and cutting-edge techniques, his team mixes wonderful classic and signature cocktails.

Combinations such as gin with apple and mint, vodka with walnuts and passion fruit, and tequila with a dash of chili are designed to titillate the palate. From refreshing to spicy and from sweet-and-sour to bitter, every glass contains a range of flavors.

Besides the cocktails on the list, the bars also serve classic drinks in their original versions for guests who would rather stick to those concoctions that shaped the foundations of the art of mixology, such as the dry martini or the Americano.

From the popular Kifissia meeting spot of Kastri Bistro and the Point Nord premium bar, to the chain’s city hotels in Thessaloniki, Volos and Karditsa, all the way to Syvota and Paleos Aghios Athanasios, the first or final drink of the day is sure to be a delight.

Comments